Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10385
Title: | Формування біометричних параметрів холодостійких рослин насінників буряків цукрових за direct method (безвисадкового методу) |
Other Titles: | Formation of biometric parameters of cold-resistant plants of sugar beet seeds by direct method |
Authors: | Петракова, Олена Олександрівна Карпук, Леся Михайлівна Petrakova, Olena Karpuk, Lesia |
Keywords: | біометричні показники;параметри холодостійкості;ріст й розвиток рослин;насінники буряків цукрових;збереженість рослин;biometric indicators;cold resistance parameters;plant growth and development;sugar beet seeds;plant preservation |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Abstract: | Досліджено формування біометричних показників холодостійких рослин насінників буряків цукрових в осінньо-зимовий період за direct method (безвисадкового методу) в умовах нестійкого зволоження Лісостепу Правобережного. The formation of biometric indicators of cold-resistant plants ofsugar beet seeds in the autumn- winter period by the direct method (no-planting method) in the conditions of unstable moisture of the Pravoberezhny Forest-Steppe was studied. |
Description: | Петракова О.О., Карпук Л.М. Формування біометричних параметрів холодостійких рослин насінників буряків цукрових за direct method (безвисадкового методу). Матеріали міжнародної науково-практичної конференції магістрантів і молодих вчених «НАУКОВІ ПОШУКИ МОЛОДІ У ХХІ СТОЛІТТІ» Інноваційні технології в агрономії, землеустрої та садово-парковому господарстві: (26 жовтня 2023 року). Білоцерківський НАУ. С. 27-29. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10385 |
metadata.dc.identifier.udc: | 631.52.02:633.63:57.087.1:536.485 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Petrakova_Karpuk.pdf | 1,21 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.