Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10384
Назва: Формування якості зерна спельти (Tríticum spélta L.) за внесення гуматів й регуляторів росту рослин
Інші назви: Formation of spelta (Tríticum spélta L.) grain quality with the addition of humatics and plant growth regulators
Автори: Заїка, Наталія Валеріївна
Карпук, Леся Михайлівна
Zaika, Nataliia
Karpuk, Lesia
Ключові слова: сорт;гумати;регулятор росту рослин;якість зерна;cultivar;humates;plant growth regulator;grain quality
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Виявлено вплив елементів технології вирощування сортів спельти на формування якості зерна в умовах нестійкого зволоження Лісостепу України. The influence of the elements of the technology of growing spelta cultivars on the formation of grain quality in the conditions of unstable moisture in the forest-steppe of Ukraine was revealed.
Опис: Заїка Н.В., Карпук Л.М. Формування якості зерна спельти (Tríticum spélta l.) за внесення гуматів й регуляторів росту рослин. Матеріали міжнародної науково-практичної конференції магістрантів і молодих вчених «НАУКОВІ ПОШУКИ МОЛОДІ У ХХІ СТОЛІТТІ» Інноваційні технології в агрономії, землеустрої та садово-парковому господарстві: (26 жовтня 2023 року). Білоцерківський НАУ. С. 23-25.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10384
УДК: 633.111.5:631.547
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zaika_Karpuk (2).pdf1,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.