Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1032
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАртімонова, Ірина Вікторівна-
dc.contributor.authorArtimonova, Iryna-
dc.date.accessioned2018-08-02T05:53:06Z-
dc.date.available2018-08-02T05:53:06Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.issn2310-9262-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1032-
dc.descriptionАртімонова І.В. Особливості формування товароруху продукції на агропродовольчому ринку / І.В. Артімонова // Економіка та управління АПК. - Біла Церква, 2014. - № 1. - С.27-32.uk_UA
dc.description.abstractУ статті висвітлено сутність каналу розподілу та різні види каналів товароруху сільськогосподарської продукції. Виділено можливі схеми каналів розподілу сільськогосподарської продукції, сировини та продовольства з урахуванням витрат обігу їх учасників. Сформовано та обґрунтовано фактори впливу на товарорух сільськогосподарської продукції. Essence of channel of distribution and different types of ductings of tovarorukhu of agricultural produce is reflected in the article. The possible charts of ductings of distributing of agricultural produce, raw material and food, are selected taking into account the charges of appeal of their participants. The factors of influence on tovarorukh of agricultural produce are formed and grounded.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectканали розподілуuk_UA
dc.subjectdistributing ductingsuk_UA
dc.subjectтоварорухuk_UA
dc.subjecttovarorukhuk_UA
dc.subjectпродовольствоuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjectінтеграціяuk_UA
dc.subjectintegrationuk_UA
dc.titleОсобливості формування товароруху продукції на агропродовольчому ринкуuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of forming of tovarorukhu products are at the agroprodovol'chemu marketuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc339.142:338.439.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
osoblyvosti_formuvannya.pdf271,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.