Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10320
Назва: Особливості формування урожайності та посівних якостей насіння сої в умовах НВЦ Білоцерківського НАУ
Інші назви: Peculiarities of formation of productivity and sowing qualities of soybean seeds in the conditions of the Scientific Research Center of Bila Tserkva National Agrarian University
Автори: Фордоляк, Владислав Віталійович
Fordolyak, Vladyslav
Ключові слова: соя, інокулянти, сорти;soybean, inoculants, varieties
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Фордоляк В. В. Особливості формування урожайності та посівних якостей насіння сої в умовах НВЦ Білоцерківського НАУ: Кваліфікаційна робота магістра: (201 «Агрономія») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра землеробства, агрохімії та ґрунтознавства; наук. кер.: А.А. Павліченко. – Біла Церква, 2023. – 53 с.
Короткий огляд (реферат): Інокулянти, впливаючи на складно організовані в генетичному відношенні рослини сучасних сортів та гібридів сільськогосподарських культур через комплексні зміни протікання фізіологічних та біохімічних процесів та реалізації їх генетичного потенціалу в умовах постійно діючих абіотичних та біотичних чинників, сприяють забезпеченню рослинного організму енергетичними та адаптивними ресурсами. Inoculants, influencing the genetically complex plants of modern varieties and hybrids of agricultural crops through complex changes in the flow of physiological and biochemical processes and the realization of their genetic potential in the conditions of constantly acting abiotic and biotic factors, contribute to providing the plant organism with energy and adaptive resources
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10320
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
201_D_Fordoliak_Vladyslav_Vitaliiovych.pdf248,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.