Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1020
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKrysanov, Dmytro-
dc.contributor.authorКрисанов, Дмитро Федосович-
dc.contributor.authorVarchenko, Olga-
dc.contributor.authorВарченко, Ольга Миронівна-
dc.date.accessioned2018-07-30T07:32:50Z-
dc.date.available2018-07-30T07:32:50Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.issn2587-313X-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1020-
dc.descriptionKrysanov D.Agrarian sector of Ukraine in conditions of formation european model of market surveillance / D.Krysanov, O. Varchenko // The Scientific Journal of Cahul “Bogdan Petriceicu Hasdeu” State University Economic and Engineering Studies. - 2017. - №. 1 (1) . - Р. 96-110.uk_UA
dc.description.abstractThe article is devoted to the disclosure of the essence of the European market surveillance model in the member countries of the Community and its formation in Ukraine. The complex problems of transition from the post-Soviet system of control over production to European ones are highlighted. This model is based on the manufacturer's responsibility for the release of safe and high-quality food products, and the market surveillance carried out by the state for the high level of safety of the food product introduced. The compliance of food products with the requirements of EU regulatory documents is a key condition for its free movement in the single common market of the Community. The structure of normative documents on which the European model of food safety is based are revealed. The problems, which are revealed during independent audits by producers of agro-food products, are generalized. Methodical approaches for introduction of constantly operating safety procedures at small capacities of the food industry and farms for the production of primary products have been developed. Стаття присвячена розкриттю сутності європейського ринкового нагляду модель у країнах-членах співтовариства та її формування в Україні. Висвітлено перехід від пострадянської системи контролю виробництва до європейських. Ця модель базується на відповідальності виробника за випуск безпечних та якісних харчових продуктів, а також ринковий нагляд, здійснений державою з метою забезпечення високого рівня безпеки харчових продуктів. Відповідність харчових продуктів вимогам нормативних документів ЄС є ключовою умовою її вільного використання рух на єдиному у ринку співтовариства. Виявлено європейську модель безпеки продуктів харчування.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherCahul “Bogdan Petriceicu Hasdeu” State Universityuk_UA
dc.subjectagrarian sectoruk_UA
dc.subjectаграрний секторuk_UA
dc.subjectmarket supervisionuk_UA
dc.subjectринкове спостереженняuk_UA
dc.subjectfood safetyuk_UA
dc.subjectпоживна безпекаuk_UA
dc.subjectmarket operatoruk_UA
dc.subjectринковий операторuk_UA
dc.subjectexport poweruk_UA
dc.subjectекспортна владаuk_UA
dc.subjectbasic programsuk_UA
dc.subjectосновні програмиuk_UA
dc.titleAgrarian sector of Ukraine in conditions of formation european model of market surveillanceuk_UA
dc.title.alternativeАграрний сектор України в умовах утворення європейської моделі ринкового наглядуuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc338.43uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
agrarian_sector.pdf384,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.