Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1008
Назва: Активність антиоксидантних ферментів та вміст продуктів пероксидного окиснення ліпідів крові страусів
Інші назви: The activity of antioxidant enzymes and the content of peroxide oxidation products of blood lipids of ostriches
Активность антиоксидантных ферментов и содержание продуктов перекисного окисления липидов крови страусов
Автори: Цехмістренко, Світлана Іванівна
Tsekhmistrenko, Svitlana
Поліщук, Віталій Миколайович
Polishchuk, Vitalii
Ключові слова: страус;кров;пероксидне окиснення ліпідів;антиоксидантні ферменти;ostrich;blood;peroxide lipid oxidation;antioxidant enzymes;кровь;перекисное окисление липидов;антиоксидантные ферменты
Дата публікації: 2007
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Досліджували про- та антиоксидантний стан сироватки крові страусів у різні вікові періоди. Встановлено, що під час статевого дозрівання та початку яйцекладки сироватка крові характеризується найвищим вмістом продуктів пероксидного окиснення ліпідів і зниженням активності ферментів антиоксидантної системи. The pro-and antioxidant state of blood serum of ostriches in different ages was studied periods It has been established that during serum ripening and onset of oviposition, serum is characterized by the highest content of peroxide oxidation products of lipids and decreased activity of antioxidant enzymes Исследовали про- и антиоксидантный состояние сыворотки крови страусов в разные возрастные периоды. Установлено, что во время полового созревания и начала яйцекладки сыворотка крови характеризуется высоким содержанием продуктов перекисного окисления липидов и снижением активности ферментов антиоксидантной системы
Опис: Цехмістренко С.І. Активність антиоксидантних ферментів та вміст продуктів пероксидного окиснення ліпідів крові страусів / С.І. Цехмістренко, В.М. Поліщук // Вісник Сумського національного аграрного університету, 2007. – Вип. 2 (18). – С. 157 – 160.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1008
УДК: 536.15.45.6
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktyvn_ferm_ vmist_prod_peroks_okysn_lipid_straus_.pdf241,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.