Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1004
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цехмістренко, Світлана Іванівна | - |
dc.contributor.author | Tsekhmistrenko, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Поліщук, Віталій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Polishchuk, Vitalii | - |
dc.date.accessioned | 2018-07-23T11:36:31Z | - |
dc.date.available | 2018-07-23T11:36:31Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1004 | - |
dc.description | Цехмістренко С.І. Вплив препаратів комплексної дії на морфологічні та біохімічні показники крові страусів // С.І. Цехмістренко, В.М. Поліщук // Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету, 2008. – Вип. 34, т. 1. – С. 231 – 235. | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджували вплив препаратів тимуса та кісткового мозку на морфологічні показники крові, вміст продуктів ПОЛ, активність ферментів антиоксидантної системи. Встановлено, що досліджувані препарати здійснюють стимулюючий ефект на активність антиоксидантих ферментів при цьому знижується рівень продуктів ПОЛ. The influence of thymus and bone marrow preparations on morphological parameters of blood, content of LPO products, activity of antioxidant enzymes was studied. It has been established that the investigational drugs have a stimulating effect on the activity of antioxidant enzymes while reducing the level of LPO products Исследовали влияние препаратов тимуса и костного мозга на морфологические показатели крови, количество продуктов ПОЛ, активность ферментов антиоксидантной системы. Установлено, что исследуемые препараты осуществляют стимулирующий эффект на активность антиоксидантых ферментов при этом снижается уровень продуктов ПОЛ | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Вінницький державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | страус | uk_UA |
dc.subject | кров | uk_UA |
dc.subject | пероксидне окиснення ліпідів | uk_UA |
dc.subject | антиоксидантні ферменти | uk_UA |
dc.subject | ostrich | uk_UA |
dc.subject | blood | uk_UA |
dc.subject | peroxide oxidation of lipids | uk_UA |
dc.subject | antioxidant enzymes | uk_UA |
dc.subject | кровь | uk_UA |
dc.subject | перекисное окисление липидов | uk_UA |
dc.subject | антиоксидантные ферменты | uk_UA |
dc.title | Вплив препаратів комплексної дії на морфологічні та біохімічні показники крові страусів | uk_UA |
dc.title.alternative | Influence of preparations of complex action on morphological and biochemical indicators of blood in ostriches | uk_UA |
dc.title.alternative | Влияние препаратов комплексного действия на морфологические и биохимические показатели крови страусов | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.6:615.361:612.111.11:577.125.33/.151.63 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vplyv_prepara_ morfoloh_ biokhim_pokaznyk_krov_ straus_.pdf | 438,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.