Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10041
Назва: Особливості розвитку органічного виробництва в Україні. Виклики сьогодення
Інші назви: Features of development of organic production in Ukraine. Today's challenges
Автори: Хахула, Валерій Семенович
Khakhula, Valerii
Карпук, Леся Михайлівна
Karpuk, Lesia
Примак, Іван Дмитрович
Prymak, Ivan
Єзерковська, Людмила Вікторівна
Ezerkovsyka, Lydmula
Караульна, Віталіна Миколаївна
Karaulna, Vitalina
Павліченко, Андрій Андрійович
Pavlichenko, Andriy
Федорук, Юрій Васильович
Fedoruk, Yurii
Тітаренко, Оксана Станіславівна
Titarenko, Oksana
Федорченко, Максим Миколайович
Fedorchenko, Maksym
Ключові слова: органічне виробництво;organic production;органічна сочевиця;organic lentils
Дата публікації: 2022
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Особливості розвитку органічного виробництва в Україні. Виклики сьогодення / В.С. Хахула, Л.М. Карпук, І.Д. Примак та ін. // «Інноваційні технології в агрономії, землеустрої, електроенергетиці, лісовому та садовопарковому господарстві»: матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 20 жовтня 2022 року. – Біла Церква: БНАУ. – С. 49-50.
Короткий огляд (реферат): Наведено матеріали, щодо розвитку органічного виробництва в умовах 2022 року. Представлено результати досліджень по врожайності сочевиці в умовах дослідного поля БНАУ.
Опис: Materials related to the development of organic production in the conditions of 2022 are given. Presented the results of studies on the yield of lentils in the conditions of the experimental field of the Ukrainian National Academy of Sciences.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10041
УДК: 633.635
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
osoblyvosti_rozvytku.pdf295,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.