Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 811-820 зі 11762.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024-10-06Методологія розвитку ситуаційного менеджменту та логістики на мікро-макро-рівнях: інтеграція діджиталізації професійної освіти з роботизованим бізнесомПонедільчук, Тетяна Василівна; Банар, Оксана Василівна; Кузнєцова, Тетяна Вікторівна; Кузнєцов, Євген Сергійович; Ponedilchuk, Tetiana; Banar, Oksana; Kuznietsova, Tetiana; Kuznietsov, Yevhen
2024-04Сучасний стан фізичного виховання у закладах Вищої освітиМаксимченко, Володимир Іванович; Maksymchenko, Volodymyr; Дудник, Олександр Кирилович; Dudnyk, Oleksandr; Іващенко, Олена Олександрівна; Ivashchenko, Olena
2024Морфологічні показники крові бичків симентальської породи на відгодівлі при використанні антиоксиданту «Бісфенол-5»Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Бетлінська, Т.М.; Betlinska, T.
2024-08-22Методичні вказівки для виконання аудиторної та самостійної роботи з дисципліни «Кримінально-виконавче право України» здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 081 «Право»Сімакова, Світлана Іванівна; Simakova, Svitlana
2024Аналіз особливостей розвитку деяких збудників зooнoзів-паразитозів та їх адаптація за нинішніх кліматичних умов в УкраїніДазіденко, Діана Олександрівна; Dazidenko, Diana; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia
2024-08-22Методичні вказівки для виконання аудиторної та самостійної роботи з дисципліни «Кримінальне процесуальне право» здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 081 «Право»Сімакова, Світлана Іванівна; Simakova, Svitlana
2023Аналіз безпечності та споживних властивостей пресервів з філе оселедця різних торгових марокКовальов, Валерій Олександрович; Kovalov, Valerii; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia
2023Законодавчі вимоги до господарської діяльності закладів громадського харчування, що функціонують у зоні поводження з харчовими продуктамиКрижанівська, Ю.В.; Kryzhanivska, Yu.; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia
2024-08-22Сталий розвиток лісового господарства: навчальний посібник для другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 205 «Лісове господарство»Хрик, Василь Михайлович; Мазепа, Василь Григорович; Кімейчук, Іван Васильович; Левандовська, Світлана Миколаївна; Ситник, Олександр Сергійович; Khryk, Vasyl; Mazepa, Vasyl; Kimeichuk, Ivan; Levandovska, Svitlana; Sytnyk, Oleksandr
2024-08-28Методичні вказівки для виконання аудиторної та самостійної роботи з навчальної дисципліни "Переговори і медіація" здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 081 «Право»Єфремова, Ірина Іванівна; Iefremova, Iryna