Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-20 зі 232.
назад
1
2
3
4
5
...
24
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018
Вплив режимів та температури заморожування на якість меланжу із яєць страусів африканських
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2016
Вивчення макроелементного складу прісноводної водорості lemna minor і його динаміка за біотехнології коригування поживного середовища за йодом
Ривак, Ростислав Орестович
;
Rivak, Rostyslav
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
2014
Исследование показателей качества молочного сырья
Гребельник, Оксана Петровна
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2014
Технологічні властивості молока кіз зааненської породи
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Пірова, Людмила Вікторівна
;
Pirova, Liydmila
2013
Дослідження сухих десертних молочних сумішей
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Orsana
;
Пухляк, Анастасія Григорівна
;
Pukhliak, Anastasiya
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
2012
Розробка технології збитих сметанних десертів оздоровчого характеру
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2009
Вплив підкислювача на якість сироваткових напоїв
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2016
Зміна властивостей сухих молочних продуктів за відновлення
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Пухляк, Анастасія Григорівна
;
Pukhliak, Anastasiya
;
Старовойтова, Алла Андріївна
;
Starovoytova, Alla
2016-11
Первинна підготовка апіпродуктів у біотехнології йогурту «Медовий»
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
2017-06
Ферментативний метод визначення біологічної цінності молочних продуктів із зерновим інгредієнтом для дитячого харчування
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
Перегляд
Автор
89
Narizhniy, Serhiy
83
Наріжний, Сергій Анатолійович
48
Димань, Тетяна Миколаївна
45
Dyman, Tatyana
43
Merzlov, Serhii
42
Мерзлов, Сергій Віталійович
36
Zagoruy, Ludmila
33
Загоруй, Людмила Петрівна
28
Minorova, Antonina
28
Rudakova, Tetiana
.
далі >
Тема
22
антиоксиданти
19
milk fat
19
молочний жир
17
поживне середовище
16
antioxidants
16
dispersion
15
emulsion
14
technological stability
14
окиснення
14
технологічна стійкість
.
далі >
за датою випуску
78
2020 - 2024
116
2010 - 2019
38
2003 - 2009
Тип матеріалу
123
Стаття
88
Тези доповідей, Матеріали конфере...
15
Патент
2
Автореферат
2
Методичні рекомендації
1
Дисертація
1
Книга