Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 31-40 зі 47.
назад
1
2
3
4
5
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Modification of the properties of milk-fat emulsions with the phase structure of «oil in water» in the dependence on the mass part of the lipoid and the stabilizing systems
Stadnyk, Igor
;
Стадник, Ігор
;
Bodnarchuk, Oksana
;
Боднарчук, Оксана
;
Kopylova, Kateryna
;
Копилова, Катерина
;
Petrov, Pylyp
;
Петров, Пилип
;
Bal-Prylypko, Larysa
;
Баль-Прилипко, Лариса
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
2021
Effect of protein and carbohydrate components upon quality parameters and viable probiotic bacteria content in milk mixtures during their drying and storage
Minorova, Antonina
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Romanchuk, Irina
;
Романчук, Ірина Олегівна
;
Verbytskyi, Sergii
;
Вербицький, Сергій Борисович
;
Danylenko, Svitlana
;
Даниленко, Світлана Григорівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Potemska, Oksana
;
Потемська, Оксана Володимирівна
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
2021
Amino Acid Composition of Whey and Cottage Cheese Under Various Rennet Enzymes
Bilyi, Vadym
;
Білий, Вадим Юрійович
;
Merzlov, Serhii
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Mashkin, Yurii
;
Машкін, Юрій Олексійович
;
Merzlova, Halyna
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
2021
Біотехнологічні аспекти застосування штамів з β-галактозидазною активністю у виробництві ферментованих молочних продуктів
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Даниленко, Світлана Григорівна
;
Danylenko, Svitlana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2021
Наукові підходи щодо класифікації молочної десертної продукції
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2021
Discrete-Impulse Energy Supply in Milk and Dairy Product Processing
Droździel, Paweł
;
Дродзель, Павел
;
Vitenko, Tetiana
;
Вітенько, Тетяна Миколаївна
;
Voroshchuk, Viktor
;
Ворощук, Віктор Ярославович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Snizhko, Olha
;
Сніжко, Ольга Олегівна
2021
Invastigation of fatt acidic composition and physico-mechanical indexes of dry milk polycomponent mixtures
Minorova, Antonina
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Bodnarchuk, Oksana
;
Боднарчук, Оксана Василівна
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Vezhlivtseva, Svitlana
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Shapovalova, Nataliia
;
Шаповалова, Наталія Петрівна
2022
Інноваційні підходи щодо визначення фруктози в молочних продуктах з комбінованим вуглеводним складом
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Білий, Вадим Юрійович
;
Bilyi, Vadym
;
Ворощук, Віктор Ярославович
;
Voroshchuk, Viktor
2022
Молочні консерви: чинники підвищення збереженості
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2022
Обґрунтування складу стабілізаційних систем для молочних десертів з комбінованим складом сировини
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
Перегляд
Автор
47
Narizhniy, Serhiy
16
Rudakova, Tetiana
16
Рудакова, Тетяна Василівна
15
Minorova, Antonina
15
Мінорова, Антоніна Володимирівна
12
Lomova, Neonila
12
Ломова, Неоніла Миколаївна
11
Guliayev-Zaytsev, Serhiy
11
Krushelnytska, Natalia
11
Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович
.
далі >
Тема
10
dispersion
9
emulsion
9
technological stability
9
емульсія
9
технологічна стійкість
8
технологическая стойкость
6
degree of destabilization
6
spreads
6
диспергування
6
спреди
.
далі >
за датою випуску
19
2020 - 2023
14
2010 - 2019
14
2004 - 2009
Has File(s)
47
true