Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 21-22 зі 22.
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Особливості організації екологічно безпечного харчування студентів за різних форм навчання в умовах COVID -19
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiya
;
Гриневич, Наталія Євгеніївна
;
Grynevych, Nataliia
2022
Comparative analysis of the diversity of bees in agroecosystem habitats
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Ященко, Сергій Андрійович
;
Yashchenko, Sergiy
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Димань, Наталія Олегівна
;
Dyman, Natalia
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
Перегляд
Автор
22
Димань, Тетяна Миколаївна
21
Загоруй, Людмила Петрівна
10
Мазур, Тетяна Григорівна
9
Mazur, Tetyana
1
Bogatko, Nadiya
1
Dombrovska, Julia
1
Dyman, Natalia
1
Grynevych, Nataliia
1
Gubanenko, Vladimir
1
Ilnitskiy, Мikolay
.
далі >
Тема
16
антиоксиданти
15
milk fat
15
молочний жир
11
antioxidants
11
окиснення
11
прянощі
6
spices
6
пероксидне число
5
antioxidant activity
5
bioantioxidants
.
далі >
за датою випуску
2
2020 - 2022
8
2010 - 2019
12
2003 - 2009
Тип матеріалу
10
Стаття
6
Тези доповідей, Матеріали конфере...
5
Патент
1
Методичні рекомендації