Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Технології виробництва молока і м’яса
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-19 зі 19.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
The influence of crossbreeding on the protein composition, nutritional and energy value of cow milk
Borshch, Oleksandr
;
Борщ, Олександр Олександрович
;
Borshch, Oleksandr
;
Борщ, Олександр Васильович
;
Kosior, Lesia
;
Косіор, Леся Тарасівна
;
Lastovska, Iryna
;
Ластовська, Ірина Вікторівна
;
Pirova, Liudmyla
;
Пірова, Людмила Вікторівна
2019
Порівняльний аналіз амінокислотного складу та біологічної цінності білків молока корів чистопородних порід та їх помісей
Борщ, Олекснадр Олександрович
;
Borshch, Oleksandr
;
Борщ, Олександр Васильович
;
Borshch, Oleksandr
;
Косіор, Леся Тарасівна
;
Kosior, Lesia
;
Пірова, Людмила Вікторівна
;
Pirova, Liudmila
;
Ластовська, Ірина Олександрівна
;
Lastovska, Iryna
2017
Хімічний, мінеральний і амінокислотний склад м’яса свиней за введення селеновмісних добавок у раціон
Пірова, Людмила Вікторівна
;
Pirova, Liudmyla
;
Косіор, Леся Тарасівна
;
Kosior, Lesia
;
Машкін, Юрій Олексійович
;
Mashkin, Yurii
;
Ластовська, Ірина Олександрівна
;
Lastovska, Iryna
2016
Продуктивність бичків різних порід в умовах інноваційної технології виробництва яловичини
Ластовська, Ірина Олександрівна
;
Lastovska, Iryna
;
Луценко, Марія Михайлівна
;
Lutsenko, Mariia
2015
Ефективність використання замінників молока в умовах інноваційних технологій виробництва яловичини
Ластовська, Ірина Олександрівна
;
Lastovska, Iryna
;
Луценко, Марія Михайлівна
;
Lutsenko, Mariia
2021
Milk production process, quality and technological properties of milk for the use of various types of milking machines
Lutsenko, Mariia
;
Луценко, Марія Михайлівна
;
Legkodukh, Viktor
;
Легкодух, Віктор Андрійович
;
Galay, Oksana
;
Галай, Оксана Юріївна
;
Lastovska, Iryna
;
Ластовська, Ірина Олександрівна
;
Borshch, Oleksandr
;
Борщ, Олександр Олександрович
;
Nadtochii, Valentyna
;
Надточій, Валентина Миколаївна
2022
Шляхи відновлення молочного тваринництва України на новій технологічній основі
Луценко, Марія Михайлівна
;
Lutsenko, Mariia
;
Кудлай, Іван Миколайович
;
Kudlai, Ivan
;
Ластовська, Ірина Олександрівна
;
Lastovska, Iryna
2022
Efficiency of different milking systems usage under conditions of resource-saving technologies of milk production
Lutsenko, Mariia
;
Луценко, Марія Михайлівна
;
Lastovska, Iryna
;
Ластовська, Ірина Олександрівна
2023
Influence of high temperatures on the behavior, productivity and bioenergetic characteristics of goats
Луценко, Марія Михайлівна
;
Lutsenko, Mariia
;
Пірова, Людмила Вікторівна
;
Pirova, Liudmyla
;
Ластовська, Ірина Олександрівна
;
Lastovska, Iryna
;
Косіор, Леся Тарасівна
;
Kosior, Lesia
Перегляд
Автор
18
Ластовська, Ірина Олександрівна
10
Луценко, Марія Михайлівна
9
Kosior, Lesia
9
Косіор, Леся Тарасівна
9
Пірова, Людмила Вікторівна
6
Borshch, Oleksandr
6
Lutsenko, Mariia
6
Борщ, Олександр Васильович
5
Pirova, Liudmyla
5
Борщ, Олександр Олександрович
.
далі >
Тема
3
amino acids
3
beef
3
technology
3
амінокислоти
3
технологія
2
behavior
2
bulls
2
chemical composition
2
dairy farms
2
ethology
.
далі >
за датою випуску
5
2016
3
2017
2
2015
2
2018
2
2019
2
2022
1
2020
1
2021
1
2023
Has File(s)
19
true