Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-3 зі 3.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2013
Збільшення строку придатності до споживання стерилізованого вершкового масла
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2013
Дослідження умов ферментації сирної маси у виробництві термокислотних сирів
Орлюк, Юрій Тимофійович
;
Orlyuk, Yurij
;
Калмикова, Ганна Феодосіївна
;
Kalmykovа, Anna
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2013
Раздельно-групповой характер кристаллизации глицеридов в молочном жире
Ломова, Неонила Николаевна
;
Lomova, Neonila
;
Нарижный, Сергей Анатолиевич
;
Narizhniy, Serhiy
Перегляд
Автор
2
Lomova, Neonila
2
Наріжний, Сергій Анатолійович
1
Kalmykovа, Anna
1
Orlyuk, Yurij
1
Калмикова, Ганна Феодосіївна
1
Ломова, Неонила Николаевна
1
Ломова, Неоніла Миколаївна
1
Нарижный, Сергей Анатолиевич
1
Орлюк, Юрій Тимофійович
Тема
1
antioxidants
1
fatty acid composition
1
limitations of warranty storage
1
microorganisms
1
milk fat fractions
1
moisture
1
single-group character of co-crys...
1
sodium chloride
1
sterilization
1
termoacid cheese
.
далі >
Тип матеріалу
2
Стаття
1
Тези доповідей, Матеріали конфере...