Пошук


Поточні фільтри:




Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-13 зі 13.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Наукові підходи щодо створення технології структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировиниРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Використання ферментно-бактеріальної композиції в біотехнології безлактозних молочних продуктів на основі вторинної молочної сировиниМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2024Дослідження формування структури молочних десертів з комбінованим складом сировини під впливом технологічних чинниківРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia