Пошук


Поточні фільтри:



Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-4 зі 4.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2012Фізико-хімічні властивості м’яса і сала свиней за згодовування пробіотику і ферментного препаратуЧернявський, Олександр Олександрович; Cherniavskyi, Oleksandr; Бабенко, Сергій Петрович; Babenko, Serhii; Сломчинський, Михайло Миколайович; Slomchynskyi, Mykhailo
2013Забійні показники і хімічний склад м’яса за згодовування змішанолігандного комплексу купруму молодняку свинейДолід, Станіслав Васильович; Dolid, Stanislav; Бомко, Віталій Семенович; Bomko, Vitalii
2014Вплив змішанолігандного комплексу купруму на перетравність поживних речовин у поросятБомко, Віталій Семенович; Bomko, Vitalii; Долід, Станіслав Васильович; Dolid, Stanislav
2011Гематологічні показники у молодняку свиней при згодовуванні протекто-активу та мацеразиЧернявський, Олександр Олександрович; Cherniavskyi, Oleksandr; Сломчинський, Михайло Миколайович; Slomchynskyi, Mykhailo