Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-5 зі 5.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017-06Сорбційні показники модифікованого і нативного желатину як носія для іммобілізації заквасокВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Sergii
2017-07Вплив модифікованого желатину як харчової добавки на організм білих мишейМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Sergii; Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina
2017-12-25Показники сорбції носіїв – пектину та крохмалюМерзлов, Сергій Віталійович; Вовкогон, Аліна Григорівна; Merzlov, Sergii; Vovkohon, Alina
2019Показники сквашування молока за використання іммобілізованих заквасок стрептосануМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Sergii; Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina
2018Amino acid and mineral composition of milk from local Ukrainian cows and their crossbreedings with Brown Swiss and Montbeliarde breedsBorshch, Aleksandr; Борщ, Олександр Олександорович; Borshch, Aleksandr; Борщ, Олександр Васильович; Lutsenko, Maria; Луценко, Марія Михайлівна; Merzlov, Sergii; Мерзлов, Сергій Віталійович; Kosior, Lesia; Косіор, Леся Тарасівна; Lastovska, Iryna; Ластовська, Ірина Олександрівна; Pirova, Liudmyla; Пірова, Людмила Вікторівна