Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Генетики, розведення та селекції тварин
Гігієни тварин та основ санітарії
Технології виробництва молока і м’яса
Технології виробництва продукції птахівництва та свинарства
Технології кормів, кормових добавок і годівлі тварин
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Хімії
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-4 зі 4.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Особливості виробництва органічного козиного молока у фермерському господарстві
Пірова, Людмила Вікторовна
;
Pirova, Liudmyla
;
Ластовська, Ірина Олександрівна
;
Lastovska, Iryna
;
Косіор, Леся Тарасівна
;
Kosior, Lesia
;
Борщ, Олександр Олександрович
;
Borshch, Oleksandr
2019
Chemical composition, energy and biological value of broiler chicken meat caused by various doses of selenium
Sobolev, Alexander
;
Соболєв, Олександр Іванович
;
Gutyj, Bogdan
;
Гутий, Богдан Володимирович
;
Sobolievа, Svitlana
;
Соболєва, Світлана Василівна
;
Borshch, Oleksandr
;
Борщ, Олександр Олександрович
;
Liskovych, Volodymyr
;
Ліскович, Володимир Андрійович
;
Prystupa, Olesya
;
Приступа, Олеся Іванівна
;
Demus, Natalia
;
Демус, Наталія Володимирівна
;
Paladiychuk, Olena
;
Паладійчук, Олена Ростиславівна
;
Fedorovich, Orysia
;
Федорович, Орися Віталіївна
;
Khariv, Ivan
;
Харів, Іван Іванович
;
Vasiv, Rostislav
;
Васів, Ростислав Орестович
;
Levkivska, Natalia
;
Левківська, Наталія Дмитрівна
;
Leskiv, Khrystyna
;
Леськів, Христина Ярославівна
;
Guta, Zoryana
;
Гута, Зоряна Антонівна
2019
The influence of crossbreeding on the protein composition, nutritional and energy value of cow milk
Borshch, Oleksandr
;
Борщ, Олександр Олександрович
;
Borshch, Oleksandr
;
Борщ, Олександр Васильович
;
Kosior, Lesia
;
Косіор, Леся Тарасівна
;
Lastovska, Iryna
;
Ластовська, Ірина Вікторівна
;
Pirova, Liudmyla
;
Пірова, Людмила Вікторівна
2019
Intensity of milk flow of holstein cows
Kosior, Lesia
;
Косіор, Леся Тарасівна
;
Pirova, Liudmyla
;
Пірова, Людмила Вікторівна
;
Lastovska, Iryna
;
Ластовська, Ірина Олександрівна
;
Borshch, Oleksandr
;
Борщ, Олександр Олександрович
Перегляд
Автор
3
Kosior, Lesia
3
Lastovska, Iryna
3
Pirova, Liudmyla
3
Косіор, Леся Тарасівна
2
Ластовська, Ірина Олександрівна
2
Пірова, Людмила Вікторівна
1
Demus, Natalia
1
Fedorovich, Orysia
1
Guta, Zoryana
1
Gutyj, Bogdan
.
далі >
Тема
1
amino acids
1
broiler chickens
1
chemical composition
1
compound feed
1
cow milk
1
cows
1
crossbreeding
1
dairy productivity
1
intensity of milk flow
1
meat
.
далі >
Has File(s)
4
true
Тип матеріалу
2
Стаття
2
Тези доповідей, Матеріали конфере...