Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 14.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2014
Якісні показники йогурту залежно від тривалості зберігання
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
2012
Органолептичні та фізико-хімічні показники масла, виробленого у різні періоди року
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochу, Valentyna
2012
Фізико-хімічні показники молока корів, хворих на субклінічну форму маститу
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochіу, Valentyna
;
Надточій, Володимир Павлович
;
Nadtochіу, Volodymyr
;
Осіпенко, Олег Павлович
;
Osipenko, Oleg
2011
Зв’язок показників спермопродукції з показниками гуморального фактора неспецифічної резистентності у бугаїв-плідників
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochiy, Valentyna
;
Надточій, Володимир Павлович
;
Nadtochіу, Volodymyr
;
Осіпенко, Олег Павлович
;
Osipenko, Oleg
2010
Якісний склад і санітарно-гігієнічні показники молока у різних умовах його одержання
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
2020
Удосконалення методів ідентифікації видів м’яса
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
2020
Тканинна специфіка функціонування системи антиоксидантного захисту та процесів пероксидного окиснення ліпідів в організмі кролів
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
2019
Показник рН м’яса залежно від способів охолодження
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatoliy
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentina
2019
Розроблення технології мꞌякого сиру з термокислотною коагуляцією
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentina
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatolyu
2020
Органолептична оцінка якості мꞌяса кролів новозеландської породи
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatoliy
Перегляд
Автор
9
Nadtochii, Valentyna
6
Vovkohon, Alina
6
Вовкогон, Аліна Григорівна
6
Качан, Анатолій Дмитрович
4
Rol, Nataliia
4
Роль, Наталія Валеріївна
3
Kachan, Anatoliy
3
Osipenko, Oleg
3
Калініна, Галина Петрівна
3
Осіпенко, Олег Павлович
.
далі >
Тема
2
acidity
2
rabbits
2
safety
2
titratable acidity
2
бактеріальне обсіменіння
2
доїльні установки
2
кислотність
2
кролі
2
титрована кислотність
1
acid whey
.
далі >
за датою випуску
4
2020
3
2019
2
2011
2
2012
1
2010
1
2014
1
2018
Has File(s)
14
true
Тип матеріалу
9
Стаття
5
Тези доповідей, Матеріали конфере...