Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2012
Органолептичні та фізико-хімічні показники масла, виробленого у різні періоди року
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochу, Valentyna
2010
Якісний склад і санітарно-гігієнічні показники молока у різних умовах його одержання
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
Перегляд
Автор
1
Nadtochii, Valentyna
1
Nadtochу, Valentyna
Тема
2
кислотність
1
bacterial sowing
1
butter
1
heavy cream transformation
1
milking installations
1
organoleptic
1
peroxide number
1
physico-chemical properties
1
the composition of milk
1
thermal stability
.
далі >
за датою випуску
1
2010
1
2012
Has File(s)
2
true
Тип матеріалу
2
Стаття