Перегляд зібрання за групою - Теми gluten

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 4 із 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Change of yield and baking qualities of winter wheat grain depending on the year of growing and predecessor in the central forestry of UkrainePanchenko, Taras; Панченко, Тарас Валентинович; Losinskiy, Mykola; Лозінський, Микола Владиславович; Gamayunova, Valentyna; Гамаюнова, Валентина Василівна; Tsentilo, Leonid; Центило, Леонід Васильович; Khakhula, Valerii; Хахула, Валерій Семенович; Fedoruk, Yurii; Федорук, Юрій Васильович; Pokotylo, Ihor; Покотило, Ігор Анатолійович; Gorodetskiy, Oleksandr; Городецький, Олександр Степанович
2015Визначення присутності глютену злакових культур у харчових продуктах методом ПЛР-РЧОблап, Руслан Васильович; Oblap, Ruslan; Новак, Наталія Борисівна; Novak, Natalia; Семенович, Володимир Костянтинович; Semenovych, Volodymyr; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2006Добір у гібридних поколіннях пшениці озимої за вмістом і якістю клейковиниЛозінський, Микола Владиславович; Lozinsky, Nikolay
2022Новий екстрасильний сорт пшениці м′якої озимої Мудрість одеська адаптований до посушливих умовХахула, Валерій Семенович; Khakhula, Valerii; Уліч, О.Л.; Ulich, O.