Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми gelatin
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Математичне моделювання рецептури молочних десертів з комбінованим складом сировини | Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2022 | Обґрунтування складу стабілізаційних систем для молочних десертів з комбінованим складом сировини | Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2016 | Порівняння показників сорбції носіїв – желатину та крохмалю | Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii |