Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми degree of freshness
Результати 1 до 1 із 1
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021-04 | Спосіб визначення ступеня свіжості м'яса птиці за числом Неслера | Богатко, Альона Федорівна; Bogatko, Aliona; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiya; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prylipko, Tetiana; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Бахур, Тетяна Іванівна; Bakhur, Tetiana; Богатко, Леонід Мечиславович; Bogatko, leonid |