Browsing by Author Мерзлов, Сергій Віталійович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 53 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Дослідження впливу високих доз пекарських дріжджів у складі поживного середовища на стан личинок ChironomusМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol'-Bezpala, Lesya
2013Збереження Йоду адсорбованого на різних носіях впродовж місячного терміну зберіганняВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2016Корекція технології личинки CHIRONOMUSКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesya; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2018Мікробіологічні дослідження поживного середовища для личинок chironomus за різних режимів пастеризаціїМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Андрійчук, Андрій Віталійович; Andriіchuk, Andrii; Зоценко, Володимир Миколайович; Zotsenko, Volodimir; Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol'-Bezpala, Lesya
2015Нарощування біомаси черв’яків за різних концентрацій Феруму в субстратіМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Yurii
2017-11Оптимізація технології подрібнення бджолиного обніжжяМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha; Ворощук, Віктор Ярославович; Voroshchuk, Viktor
2014Оцінка м`яса курчат-бройлерів за умов використання у складі комбікормів біомаси вермикультури, збагаченої ЙодомВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr
2013Перспективи розширення асортименту сухих десертних молочних сумішейПухляк, Анастасія Григорівна; Pukhliak, Anastasiya; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2011Показники обміну речовин у організмі курчат-бройлерів за умов використання целюлаз, одержаних за удосконаленої біотехнологіїБомко, Лідія Григорівна; Bomko, Lidiia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2019Показники сквашування молока за використання іммобілізованих заквасок стрептосануМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Sergii; Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina
2017-12-25Показники сорбції носіїв – пектину та крохмалюМерзлов, Сергій Віталійович; Вовкогон, Аліна Григорівна; Merzlov, Sergii; Vovkohon, Alina
2009Порівняльна характеристика біотехнологій конструювання стабілізованої фітази на сапоніті та цеолітовмісному базальтовому туфіГерасименко, Віктор Григорович; Herasymenko, Viktor; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna
2010Порівняльна характеристика сконструйованих біотехнологічним методом стабілізованих препаратів β-глюканази на сапоніті, цеолітумісному базальтовому туфі та цеолітіТобілевич, Тетяна Олександрівна; Tobilevuch, Tetyana; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2017Порівняння амінокислотного складу нативного і дріжованого шротів насіння соняшнику як складової поживного середовища для личинки ChironomusМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol'-Bezpala, Lesya
2016Порівняння показників сорбції носіїв – желатину та крохмалюВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2013Продуктивність і біохімічні процеси в організмі курчат-бройлерів за дії алюмосилікатйодної добавкиМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2013Підбір оптимальної закваски за біотехнології нового кисломолочного напою – йогуртуМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha
2021Розроблення біотехнологічного прийому з тимчасової ізоляції наповнених стільників для підвищення продуктивності медозбору та якості бджолиного медуБезпалий, Іван Федорович; Bezpalyi, Ivan; Постоєнко, Володимир Олексійович; Postoyenko, Volodymyr; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Постоєнко, Дмитро Миколайович; Postoyenko, Dmytro
2018Розроблення програми НАССР для забезпечення якості і безпечності йогурту з апіпродуктамиМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha; Ворощук, Віктор Ярославович; Voroshchuk, Viktor
2017-06Сорбційні показники модифікованого і нативного желатину як носія для іммобілізації заквасокВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Sergii