Перегляд зібрання за групою - Теми microbiological parameters

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 3 із 3
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Безпечність та якість меду натурального бджолиного, виготовленого під різними торговими марками, за реалізації у супермаркетахЛясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Ткачук, Світлана Алімівна; Tkachuk, Svetlana; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana; Вакула, Богдан Володимирович; Vakula, Bogdan
2024Безпечність та якість продуктів забою курчат-бройлерів за збагачення раціону пробіотичним біопрепаратом «Субтіформ»Богатко, Альона Федорівна; Bogatko, Alona
2016-12Критерії оцінки показників якості та безпечності мороженої рибиХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Ковалівський, Владислав Вікторович; Kovalivskiy, Vladislav