Перегляд зібрання за групою - Теми microbiological indicators

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 10 із 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Quality Evaluation Research of Low-Calorie Milk Ice CreamНаріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina
2025Risk-based control of the safety and quality of rabbit meat during production and circulationBogatko, Aliona; Богатко, Альона Федорівна; Bogatko, Nadiіa; Богатко, Надія Михайлівна
2022Безпечність та якість масла солодковершкового різних вітчизняних виробників і визначення його фальсифікаціїЛясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Ткачук, Світлана Алімівна; Tkachuk, Svetlana; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana; Гіптенко, С.І.; Giptenko, S.
2025Безпечність та якість продукції свинарства за застосування комплексних дезінфектантівЛясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Богатко, Альона Федорівна; Bogatko, Aliona; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Ткачук, Світлана Алімівна; Tkachuk, Svitlana; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana; Бартків, Лариса Григорівна; Bartkiv, Larysa
2024Комплексна ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою свиней, уражених ларвоцистами ехінококаШуліпа, Вадим Святославович; Shulipa, Vadym; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia
2015-12Моніторинг мікробіологічних показників кисломолочних продуктів за ходом технологічного процесуХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2024Організація виробництва десертних сумішей для морозиваФедоткіна, Анастасія Миколаївна; Fedotkina, Anastasiia
2024Організація виробництва розсільного сируЗагородня, Анастасія Сергіївна; Zagorodnya, Anastasiia
2021Оцінка показників безпечності м'яса за мікробіологічними показникамиМайстрова, Яна Віталіївна; Maistrova, Yana; Тишківська, Наталія Василівна; Tishkіvska, Natalii
2023Якість ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим жировим складомАндреус, Світлана Миколаївна; Andreus, Svitlana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy