Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми mayonnaise
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Аналіз вітчизняного ринку майонезної продукції | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Дячук, Марія Миколаївна; Dyachuk, Maria; Бачінський, Ігор Сергійович; Bachinskyi, Ihor |
2023 | Аналіз та удосконалення технології майонезних соусів в умовах ТОВ «АВІС» | Дячук, Марія Миколаївна; Dyachuk, Maria |
2020 | Аналіз та удосконалення технології майонезу на ТОВ «ВІСТА» Київської області | Фрашко, Владислав Валерійович; Frashko, Vladyslav |
2023 | Аналіз та удосконалення технології майонезів в умовах ТОВ «АВІС» | Бачінський, Ігор Сергійович; Bachinsky, Igor |
2020 | Перспективи підвищення біологічної цінності майонезів | Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana |