Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми low-calorie ice cream
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Сучасні аспекти технології морозива із функціональними інгредієнтами | Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2022 | Технологія низькокалорійного молочного морозива | Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana |
2023 | Формування структури низькокалорійного морозива із рослинними складовими | Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Білий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana |
2019 | Функціональні інгредієнти у рецептурі низькокалорійного морозива | Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2019 | Інноваційні технології морозива із функціональними інгредієнтами | Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |