Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми food additive
Результати 1 до 2 із 2
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2010 | Вивчення фізико-хімічних та біохімічних властивостей фітази Ладозим Проксі з метою її модифікації та підвищення ефективності використання як кормової добавки | Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Бітюцький, Володимир Семенович; Bityutskii, Volodymyr; Мельниченко, Олександр Миколайович; Melnуchenko, Oleksandr; Мороз, Лариса Володимирівна; Moroz, Larуsa |
2018 | Встановлення гострої токсичності модифікованого пектину на лабораторних тваринах | Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina |