Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми consistency
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 9 із 9
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2024
Comparison of the effect of different rennet enzymes on the amino acid composition and sensory parameters of Lyubitelskyi cheese
Borshch, Oleksandr
;
Борщ, Олександр Олександрович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Mashkin, Yurii
;
Машкін, Юрій Олексійович
;
Osipenko, Inna
;
Осіпенко, Інна Станіславівна
2024
Substantiating technological factors for preparing fermented milk-containing products with a combined composition of raw materials a long storage period
Andreus, Svitlana
;
Андреус, Світлана Миколаївна
;
Romanchuk, Irina
;
Романчук, Ірина Олегівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Рудакова Тетяна Василівна
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
2022
Аналіз і удосконалення технології переробки сиру кисломолочного в умовах ПрАТ «Обухівський молокозавод»
Зайченко, Сергій Вікторович
;
Zaichenko, Serhii
2022
Вплив різних сичужних ензимів на технологічні та сенсорні показники бринзи
Білий, Вадим Юрійович
;
Bilyi, Vadym
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
2012
Розробка технології збитих сметанних десертів оздоровчого характеру
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2024
Сенсорний аналіз структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировини
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2014
Технологічні властивості молока кіз зааненської породи
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Пірова, Людмила Вікторівна
;
Pirova, Liydmila
2022
Харчова цінність і якість охолодженої риби
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Nataliia
2014
Якісні показники йогурту залежно від тривалості зберігання
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna