Перегляд зібрання за групою - Теми consistency

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 9 із 9
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Comparison of the effect of different rennet enzymes on the amino acid composition and sensory parameters of Lyubitelskyi cheeseBorshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Олександрович; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Mashkin, Yurii; Машкін, Юрій Олексійович; Osipenko, Inna; Осіпенко, Інна Станіславівна
2024Substantiating technological factors for preparing fermented milk-containing products with a combined composition of raw materials a long storage periodAndreus, Svitlana; Андреус, Світлана Миколаївна; Romanchuk, Irina; Романчук, Ірина Олегівна; Rudakova, Tetiana; Рудакова Тетяна Василівна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович
2022Аналіз і удосконалення технології переробки сиру кисломолочного в умовах ПрАТ «Обухівський молокозавод»Зайченко, Сергій Вікторович; Zaichenko, Serhii
2022Вплив різних сичужних ензимів на технологічні та сенсорні показники бринзиБілий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2012Розробка технології збитих сметанних десертів оздоровчого характеруГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2024Сенсорний аналіз структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировиниМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2014Технологічні властивості молока кіз зааненської породиГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Пірова, Людмила Вікторівна; Pirova, Liydmila
2022Харчова цінність і якість охолодженої рибиНедашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia
2014Якісні показники йогурту залежно від тривалості зберіганняНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna