Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Автори Андреус, Світлана Миколаївна
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Вплив умов ферментації на властивості молоковмісного продукту з комбінованим складом жирової фази | Андреус, Світлана Миколаївна; Andreus, Svitlana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2023-12-12 | Якісні показники ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим складом сировини під час зберігання | Андреус, Світлана Миколаївна; Andreus, Svitlana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2023 | Якість ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим жировим складом | Андреус, Світлана Миколаївна; Andreus, Svitlana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |