Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9767
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБойко, Віталій Віталійович-
dc.contributor.authorBoyko, Vitalii Vitaliiovych-
dc.date.accessioned2024-02-08T07:45:50Z-
dc.date.available2024-02-08T07:45:50Z-
dc.date.issued2023-12-20-
dc.identifier.citationБойко В.В. Удосконалення обліку та контролю витрат на виробництво сільськогосподарських підприємств (за матеріалами ТОВ Агрофірма «Білогородка»). Магістерська робота за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра обліку і оподаткування. Наук. кер. С.М. Хомовий. Біла Церква, 2023. 86 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9767-
dc.descriptionAn important component in the management system of each enterprise is the assessment of the effectiveness of management actions, which involves comparing the results of activities with the costs to achieve these results. In order to form an effective control system in the researched enterprise, it is proposed to take into account the hierarchical levels of the cost accounting structure and to single out further objects of control: the center of responsibility; agricultural crops, types of work, types of products; stages of production; technological processes; expense items with their distribution into variable and permanent. This scheme of the structure of accounting and control of production costs will provide a chance to perform effective cost control throughout the entire production process, reveal unexpected deviations and make effective decisions.uk_UA
dc.description.abstractВажливою складовою в системі управління кожного підприємства є оцінка ефективності управлінських дій, що передбачає зіставлення результатів діяльності із витратами для досягнення цих результатів. Для формування ефективної системи контролю у досліджуваному підприємстві запропоновано враховувати ієрархічні ступені будови обліку витрат і виокремити подальші об’єкти контролю: центр відповідальності; аграрні культури, різновиди робіт, види продукції; стадії виробництва; технологічні процеси; статті витрат з розподілом їх на змінні та постійні. Дана схема будови обліку і контролю виробничих витрат надасть шанс виконувати результативний контроль за витратами на протязі всього процесу виробництва, розкривати неочікувані відхилення та приймати ефективні рішення.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectВитрати, облік, контроль, сільське господарство, економічна інформаціяuk_UA
dc.subjectCosts, accounting, control, agriculture, economic informationuk_UA
dc.titleУдосконалення обліку та контролю витрат на виробництво сільськогосподарських підприємств (за матеріалами ТОВ Агрофірма «Білогородка»)uk_UA
dc.title.alternativeImprovement of accounting and control of costs for the production of agricultural enterprisesuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc657.471:631.162uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Boyko, Vitalii Vitaliiovych.pdf987,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.