Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8540
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШпак, Дарія Вадимівна-
dc.contributor.authorShpak, Darіa-
dc.date.accessioned2023-04-03T12:29:57Z-
dc.date.available2023-04-03T12:29:57Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationШпак Д. В. Аналіз та удосконалення технології згущеного молока в ПАТ «Ічнянському молочно-консервному комбінаті» Чернігівської області: кваліфікаційна робота магістра (181 – харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет, Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Науковий керівник Н. В. Недашківська, доцент .- Біла Церква, 2022 .- 53 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8540-
dc.descriptionThe purpose of the work is the analysis of the production technology of condensed milk with sugar and its improvement. The work analyzed and considered in detail the characteristics of PJSC "Ichnyan Milk and Canned Combine"; technological schemes of production and technology of condensed milk with sugar; the calculation of raw materials for the production of condensed milk with sugar was made; equipment is also selected for the efficient operation of the workshop; an analysis of control of raw materials for the production of condensed milk with sugar was carried out and ways of improving the technology of condensed milk with sugar were proposed. The results of the study showed that the production of canned milk with the addition of raspberry-strawberry syrup is an excellent alternative for increasing the range of condensed milk. It is worth noting that due to the introduction of syrup, the amount of sugar per 1 ton of finished products can be reduced by 29 kg, milk powder by 95 kg, compared to how much sugar and milk powder are needed in the production of 1 ton of condensed whole milk with sugar without filler. The saving of sugar raw materials is about 9.3%, milk - 68%.uk_UA
dc.description.abstractВ роботі проаналізовано та детально розглянуто характеристику ПАТ «Ічнянському молочно-консервному комбінаті»; технологічні схеми виробництва та технологію згущеного молока з цукром; зроблений розрахунок сировини для виготовлення згущеного молока з цукром; також підібрано обладнання для ефективної роботи цеху; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення згущеного молока з цукром та запропонувано шляхи покращення технології згущеного молока з цукром. Результати дослідження показали, що виготовлення молочних консервів з додаванням малинно-полуничного сиропу є чудовою альтернативою для збільшення асортименту згущеного молока. Варто зазначити, що внаслідок введення сиропу, кількість цукру на 1 тонну готової продукції можна зменшити на 29 кг, сухого молока – на 95 кг у порівнянні з тим, скільки цукру та сухого молока потрібно у виробництві 1 тонни згущеного незбираного молока з цукром без наповнювача. Економія цукрової сировини становить близько 9,3 %, молочної – 68 %.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectзгущене молокоuk_UA
dc.subjectПАТ «Ічнянський молочно-консервний комбінат»uk_UA
dc.subjectконсерви молочніuk_UA
dc.subjectмалинно-полуничний сиропuk_UA
dc.subjectcondensed milkuk_UA
dc.subjectPJSC "Ichnyan Milk and Canned Combine"uk_UA
dc.subjectcanned milkuk_UA
dc.subjectraspberry-strawberry syrupuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології згущеного молока в ПАТ «Ічнянському молочно-консервному комбінаті» Чернігівської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of condensed milk technology at PJSC "Ichnyan milk-canning factory", Chernihiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_Shpak.pdf2,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.