Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8536
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Герасевич, Галина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Gerasevych, Halyna | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-03T12:28:41Z | - |
dc.date.available | 2023-04-03T12:28:41Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Герасевич Г. М. Аналіз та удосконалення технології хліба у ТОВ «Київхліб»: кваліфікаційна робота магістра (181 – харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет, Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Науковий керівник Н. В. Роль, асистент .- Біла Церква, 2022 .- 65 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8536 | - |
dc.description | At the enterprise for the production of bread, bakery and confectionery products, the technological process of production of shaped bread and buns, stages of quality control of finished products were studied and analyzed. On the basis of the requirements of regulatory and technological documentation, the recipe for shaped rye-wheat bread "Kozatskiy" and buns "Dytyachi" with walnuts was developed. In accordance with the technological scheme of production, the equipment was selected and the area of the premises was calculated.It was established that the production and implementation of the developed range of products will allow to increase the level of profitability by 4.43% | uk_UA |
dc.description.abstract | На підприємстві по виробництву хліба, хлібобулочних та кондитерських виробів вивчено та проаналізовано технологічний процес виробництва хліба формового та булочок, етапи контролю якості готової продукції. На основі вимог нормативно-технологічної документації розроблено рецептуру хліба формового житньо-пшеничного «Козацький» та булочок «Дитячі» з горіхом. Відповідно до технологічної схеми виробництва підібрано обладнання та розраховано площі приміщень. Встановлено, що виробництва та реалізація розробленого асортименту продукції дозволить підвищити рівень рентабельності на 4,43 %. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | хліб формовий | uk_UA |
dc.subject | булочки | uk_UA |
dc.subject | рецептура | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | виробництво | uk_UA |
dc.subject | mold bread | uk_UA |
dc.subject | buns | uk_UA |
dc.subject | recipe | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | production | uk_UA |
dc.title | Аналіз та удосконалення технології хліба у ТОВ «Київхліб» | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis and improvement of bread technology at LLC «Kyivhlib» | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.3 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Analiz_Herasevych.pdf | 2,35 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.