Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8536
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГерасевич, Галина Миколаївна-
dc.contributor.authorGerasevych, Halyna-
dc.date.accessioned2023-04-03T12:28:41Z-
dc.date.available2023-04-03T12:28:41Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГерасевич Г. М. Аналіз та удосконалення технології хліба у ТОВ «Київхліб»: кваліфікаційна робота магістра (181 – харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет, Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Науковий керівник Н. В. Роль, асистент .- Біла Церква, 2022 .- 65 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8536-
dc.descriptionAt the enterprise for the production of bread, bakery and confectionery products, the technological process of production of shaped bread and buns, stages of quality control of finished products were studied and analyzed. On the basis of the requirements of regulatory and technological documentation, the recipe for shaped rye-wheat bread "Kozatskiy" and buns "Dytyachi" with walnuts was developed. In accordance with the technological scheme of production, the equipment was selected and the area of the premises was calculated.It was established that the production and implementation of the developed range of products will allow to increase the level of profitability by 4.43%uk_UA
dc.description.abstractНа підприємстві по виробництву хліба, хлібобулочних та кондитерських виробів вивчено та проаналізовано технологічний процес виробництва хліба формового та булочок, етапи контролю якості готової продукції. На основі вимог нормативно-технологічної документації розроблено рецептуру хліба формового житньо-пшеничного «Козацький» та булочок «Дитячі» з горіхом. Відповідно до технологічної схеми виробництва підібрано обладнання та розраховано площі приміщень. Встановлено, що виробництва та реалізація розробленого асортименту продукції дозволить підвищити рівень рентабельності на 4,43 %.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectхліб формовийuk_UA
dc.subjectбулочкиuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectmold breaduk_UA
dc.subjectbunsuk_UA
dc.subjectrecipeuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectproductionuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології хліба у ТОВ «Київхліб»uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of bread technology at LLC «Kyivhlib»uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc664.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_Herasevych.pdf2,35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.