Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8503
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКозлов, Максим Євгенійович-
dc.contributor.authorKozlov, Maksym-
dc.date.accessioned2023-03-28T07:24:04Z-
dc.date.available2023-03-28T07:24:04Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКозлов М. Є. Аналіз технології виробництва харчових яєць та шляхи її удосконалення в СП “Журавушка” Рівненської області з елементами переробки продукції: кваліфікаційна робота магістра: (204 – технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології виробництва продукції птахівництва та свинарства; Наук. керівник О. І. Соболєв, професор .- Біла Церква, 2022 .- 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8503-
dc.descriptionThe technology of production of edible eggs at the AE "Zhuravushka" poultry enterprise of the Rivne region was analyzed, and a comprehensive assessment of the productive qualities of laying hens of the industrial flock using different sets of cage equipment was carried out. Zootechnical, analytical, statistical and economic research methods are used. It was found that AE "Zhuravushka" is a modern poultry complex for the production of edible eggs, with a capacity of 38 million eggs. per year According to the completeness of the technological cycle, it belongs to poultry enterprises that work with an open cycle of production of edible eggs. At the poultry enterprise of AE"Zhuravushka" they raise young repair birds and keep four-line Tetra SL hens, from which edible eggs with brown shells are obtained. It was established that for keeping laying hens at the poultry enterprise, cage equipment "Euro C3 Max" and “UniVent 788” of European manufacturers are used. A zootechnical assessment of the productive qualities of laying hens kept in different sets of equipment showed that the set of cage equipment “Euro C3 Max” of the Italian company Facco was the most effective.uk_UA
dc.description.abstractПроаналізовано технологію виробництва харчових яєць на птахопідприємстві СП “Журавушка” Рівненської області та проведено комплексну оцінку продуктивних якостей курей-несучок промислового стада за використання різних комплектів кліткового обладнання. Використано зоотехнічні, аналітичні, статистичні та економічні методи досліджень. З’ясовано, що СП “Журавушка” є сучасним птахокомплексом з виробництва харчових яєць, потужністю 38 млн. шт. у рік. За завершеністю технологічного циклу воно відноситься до птахопідприємств, які працюють з незамкнутим циклом виробництва харчових яєць. На птахопідприємстві СП “Журавушка” вирощують ремонтний молодняк і утримують курей-несучок чотирьохлінійного кросу Тетра СЛ, від яких отримують харчові яйця з коричневою шкаралупою. Встановлено, що для утримання курей-несучок на птахопідприємстві використовуються кліткове обладнання “Євро С3 Макс” та “UniVent 788”європейських виробників. Зоотехнічна оцінка продуктивних якостей курей несучок, яких утримували в різних комплектах обладнання, показала, що найбільш ефективним, виявився комплект кліткового обладнання “Євро С3 Макс” італійської компанії Facco.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectкури-несучкиuk_UA
dc.subjectкросuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectхарчові яйцяuk_UA
dc.subjectпродуктивні якостіuk_UA
dc.subjectекономічний ефектuk_UA
dc.subjectlaying hensuk_UA
dc.subjectcrossuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectedible eggsuk_UA
dc.subjectproductive qualitiesuk_UA
dc.subjecteconomic effectuk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва харчових яєць та шляхи її удосконалення в СП “Журавушка” Рівненської області з елементами переробки продукціїuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of the technology of production of edible eggs and ways of its improvement in AE "Zhuravushka" of the Rivne region with elements of product processinguk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.52/.58.034uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_Kozlov.pdf1,66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.