Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8161
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБасистий, Євгеній Васильович-
dc.contributor.authorBasystyi, Yevhenii-
dc.date.accessioned2023-01-23T09:29:50Z-
dc.date.available2023-01-23T09:29:50Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБасистий Є.В. Формування та вдосконалення механізму управління технологічними процесами у тваринництві (за матеріалами ННДЦ Білоцерківського НАУ): Кваліфікаційна робота магістра (073 «Менеджмент») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра менеджменту; Наук. кер.: О.І.Шемігон, доцент – Біла Церква, 2022. – 102 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8161-
dc.descriptionThe qualification work is dedicated to finding ways to improve the management of technological processes of milk production, including using foreign experience.uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена пошуку шляхів удосконалення управління технологічними процесами виробництва молока, у тому числі і з використанням закордонного досвіду.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університеuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectвиробництво молокаuk_UA
dc.subjectmilk productionuk_UA
dc.subjectтехнологічне рішенняuk_UA
dc.subjecttechnological solutionuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectefficiencyuk_UA
dc.titleФормування та вдосконалення механізму управління технологічними процесами у тваринництві (за матеріалами ННДЦ Білоцерківського НАУ)uk_UA
dc.title.alternativeFormation and improvement of the management mechanism of technological processes in animal husbandry (based on the materials of BNAU NNDC)uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc005:636.082.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
formuvannia _ta_vdoskonalennia.pdf751,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.