Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6867
Назва: Аналіз та удосконалення технології виробництва молока в умовах ФГ «Широкоступ» та його переробки у ПрАТ «Кагма» Київської області
Інші назви: Analysis and improvement of milk production technology in the conditions of FG "Shirokostup" and its processing in PJSC "Kagma" of Kyiv region
Автори: Луцька, Аліна Володимирівна
Lutskа, Alina
Ключові слова: технологія;виробництво молока;доїння;доїльна установка;якість молока;санітарна обробка вимені;економічна ефективність;technology;milk production;milking;milking installation;milk quality;udder sanitation;economic efficiency
Дата публікації: 2020
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Луцька А.В. Аналіз та удосконалення технології виробництва молока в умовах ФГ «Широкоступ» та його переробки у ПрАТ «Кагма» Київської області: : кваліфікаційна робота магістра: спец. 204 - технологія виробництва та переробки продукції тваринництва / А.В. Луцька; керівник В.М. Надточій. – Біла Церква: БНАУ, 2020. – 60 с.
Короткий огляд (реферат): Досліджено та проаналізовано виробничо-господарські показники діяльності господарства та існуючу технологію виробництва молока. На основі аналізу виявлено низьку ефективність виробництва молока через використання у технологічному процесі доїння доїльної установки типу «Молокопровід», що є наслідком підвищення затрат праці та зниження якості виробленого молока. Доведено, що застосування для доїння корів доїльної установки типу «Карусель» призведе до зменшення собівартості виробництва молока та підвищить якість товарного молока. Одержані результати можуть бути рекомендовані та використані для реконструкції доїльної системи у господарстві.
Опис: The production and economic indicators of the farm activity and the existing technology of milk production are researched and analyzed. Based on the analysis, low efficiency of milk production was revealed due to the use of a milking unit of the Molokoprovod type in the technological process of milking, which is a consequence of increasing labor costs and reducing the quality of milk produced. It is proved that the use of a carousel milking machine for milking cows will reduce the cost of milk production and improve the quality of marketable milk. The obtained results can be recommended and used for the reconstruction of the milking system on the farm. The master's qualification work contains 60 pages, 9 tables, 2 figures, a list of used sources from 57 items.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6867
УДК: 636.2.034
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_ta_udoskonal.pdf520,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.