Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6866
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШкурко, Дмитро Іванович-
dc.contributor.authorShkurko, Dmytro-
dc.date.accessioned2021-10-11T12:36:34Z-
dc.date.available2021-10-11T12:36:34Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationШкурко Д. І. Аналіз та удосконалення технології виробництва молока в умовах СТОВ «ЗОРЯ» та його переробки у ПАТ «ЗВЕНИГОРОДСЬКИЙ СИРОРОБНИЙ КОМБІНАТ»: кваліфікаційна робота магістра: спец. 204 - технологія виробництва та переробки продукції тваринництва / Д.І. Шкурко; керівник В.М. Надточій. – Біла Церква: БНАУ, 2019. – 51 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6866-
dc.descriptionThe economic and economic indicators of the activities of the farm of JSC “Zorya” and the existing technology of milk production were investigated and analyzed. On the basis of the analysis the absence of mechanized operations on preparation of cows for milking, as well as the final operations of milking, were revealed in the design of the Milking line milking plant. It is proved that the milking machine of UDM-200 "Bratslavchenko" is more effective in the conditions of the given economy. In the design of the milking machine, the length of the milk paths is almost 2 times reduced, which has a positive effect on the quality of milk. The results obtained can be recommended and used for the reconstruction of the premises and the milking system in the farm.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено та проаналізовано господарсько-економічні показники діяльності господарства СТОВ «Зоря» та існуючу технологію виробництва молока. На основі аналізу виявлено відсутність у конструкції доїльної установки «Молокопровід» механізованих операцій з підготовки корів до доїння, а також завершальні операції доїння. Доведено, що більш ефективною в умовах даного господарства є доїльна установка УДМ–200 «Брацлавчанка». У конструкції доїльної установки майже у 2 рази зменшено протяжність молокопровідних шляхів, що позитивно впливає на якість молока. Одержані результати можуть бути рекомендовані та використані для реконструкції приміщень та доїльної системи у господарстві.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectвиробництво молокаuk_UA
dc.subjectдоїнняuk_UA
dc.subjectдоїльна установкаuk_UA
dc.subjectякість молокаuk_UA
dc.subjectґатунки молокаuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectmilk productionuk_UA
dc.subjectmilkinguk_UA
dc.subjectmilking machineuk_UA
dc.subjectmilk qualityuk_UA
dc.subjectmilk gradesuk_UA
dc.subjecteconomic efficiencyuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології виробництва молока в умовах СТОВ «ЗОРЯ» та його переробки у ПАТ «ЗВЕНИГОРОДСЬКИЙ СИРОРОБНИЙ КОМБІНАТ»uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of the technology of milk production in the conditions of JSC "ZORYA" and its processing in PJSC "ZVENIGORODSKY CHEESE FACTORY"uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.2.034uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_ta_udoskonal.pdf417,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.