Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6859
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКапленко, Світлана Миколаївна-
dc.contributor.authorПахович, Наталія Марківна-
dc.contributor.authorKaplenko, Svetlana-
dc.contributor.authorPakhovych, Nataliia-
dc.date.accessioned2021-10-11T07:33:39Z-
dc.date.available2021-10-11T07:33:39Z-
dc.date.issued2021-09-
dc.identifier.citationКапленко С.М.,Пахович Н.М. «Хліб — всьому голова»! Сім основних критеріїв підбору сортів озимої пшениці / С.М.Капленко., Н.М. Пахович // Пропозиція. - 2021. №9 - с. 31-35.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6859-
dc.descriptionIn condition of climate change, it is necessary to think about the wider introduction of varieties of the new generation of this culture and choose the right modern and sound technology for its cultivation.uk_UA
dc.description.abstractВ умовах змін клімату, необхідно задуматись над ширшим запровадженням сортів нового покоління цієї культури та обрати правильну, сучасну і обґрунтовану технологію її вирощування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖурнал "Пропозиція"uk_UA
dc.subjectКліматuk_UA
dc.subjectсортиuk_UA
dc.subjectпшеницяuk_UA
dc.subjectпластичністьuk_UA
dc.subjectclimateuk_UA
dc.subjectvarietiesuk_UA
dc.subjectwheatuk_UA
dc.subjectplasticityuk_UA
dc.title«Хліб — всьому голова»! Сім основних критеріїв підбору сортів озимої пшениціuk_UA
dc.title.alternativeBread - is the head of everything. Seven main criteria for selecting varieties of winter wheatuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sim osnovnykh kryteriiv.pdf464,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.