Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6859
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Капленко, Світлана Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Пахович, Наталія Марківна | - |
dc.contributor.author | Kaplenko, Svetlana | - |
dc.contributor.author | Pakhovych, Nataliia | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-11T07:33:39Z | - |
dc.date.available | 2021-10-11T07:33:39Z | - |
dc.date.issued | 2021-09 | - |
dc.identifier.citation | Капленко С.М.,Пахович Н.М. «Хліб — всьому голова»! Сім основних критеріїв підбору сортів озимої пшениці / С.М.Капленко., Н.М. Пахович // Пропозиція. - 2021. №9 - с. 31-35. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6859 | - |
dc.description | In condition of climate change, it is necessary to think about the wider introduction of varieties of the new generation of this culture and choose the right modern and sound technology for its cultivation. | uk_UA |
dc.description.abstract | В умовах змін клімату, необхідно задуматись над ширшим запровадженням сортів нового покоління цієї культури та обрати правильну, сучасну і обґрунтовану технологію її вирощування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Журнал "Пропозиція" | uk_UA |
dc.subject | Клімат | uk_UA |
dc.subject | сорти | uk_UA |
dc.subject | пшениця | uk_UA |
dc.subject | пластичність | uk_UA |
dc.subject | climate | uk_UA |
dc.subject | varieties | uk_UA |
dc.subject | wheat | uk_UA |
dc.subject | plasticity | uk_UA |
dc.title | «Хліб — всьому голова»! Сім основних критеріїв підбору сортів озимої пшениці | uk_UA |
dc.title.alternative | Bread - is the head of everything. Seven main criteria for selecting varieties of winter wheat | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sim osnovnykh kryteriiv.pdf | 464,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.