Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6848
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фелоненко, Павло Олегович | - |
dc.contributor.author | Felonenko, Pavlo | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-06T15:12:25Z | - |
dc.date.available | 2021-10-06T15:12:25Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Фелоненко П. О. Аналіз та удосконалення технології кисломолочного продукту ТМ «Агуша» Київської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 -харчові технології / П. О. Фелоненко; керівник Г. В. Мерзлова .- Біла Церква: БНАУ, 2020 .- 50 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6848 | - |
dc.description | It is concluded that given the technology for the manufacture of yogurt with a filler for baby food, the company adheres to the relevant requirements for production, but according to our research, we recommend advanced technology for use in the production of yogurt for baby food - immune syrup, as it has therapeutic preventive direction during quarantine measures in our country, rich in biologically valuable substances and is available on the domestic pharmacological market. | uk_UA |
dc.description.abstract | Враховуючи технологію по виготовлені йогурту з наповнювачем для дитячого харчування, підприємство дотримується відповідних вимог до виробництва, але за результатами наших досліджень, рекомендуємо удосконалену технологію, для застосування в виробництві йогурту для дитячого харчування – імунний сироп, так як він має лікувально-профілактичне спрямування в період карантинних заходів в нашій країні, багатий на біологічно цінні речовини й являється доступним на вітчизняному фармакологічному ринку. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | йогурт | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | технологічний процес | uk_UA |
dc.subject | сировина | uk_UA |
dc.subject | імунний сироп | uk_UA |
dc.subject | дитяче харчування | uk_UA |
dc.subject | yogurt | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | technological process | uk_UA |
dc.subject | raw materials | uk_UA |
dc.subject | immune syrup | uk_UA |
dc.subject | baby food | uk_UA |
dc.title | Аналіз та удосконалення технології кисломолочного продукту ТМ «Агуша» Київської області | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis and improvement of sour milk product technology of TM "Agusha" of Kyiv region | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.146 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Analiz_udosk_kyslom.pdf | 293,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.