Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6848
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФелоненко, Павло Олегович-
dc.contributor.authorFelonenko, Pavlo-
dc.date.accessioned2021-10-06T15:12:25Z-
dc.date.available2021-10-06T15:12:25Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationФелоненко П. О. Аналіз та удосконалення технології кисломолочного продукту ТМ «Агуша» Київської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 -харчові технології / П. О. Фелоненко; керівник Г. В. Мерзлова .- Біла Церква: БНАУ, 2020 .- 50 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6848-
dc.descriptionIt is concluded that given the technology for the manufacture of yogurt with a filler for baby food, the company adheres to the relevant requirements for production, but according to our research, we recommend advanced technology for use in the production of yogurt for baby food - immune syrup, as it has therapeutic preventive direction during quarantine measures in our country, rich in biologically valuable substances and is available on the domestic pharmacological market.uk_UA
dc.description.abstractВраховуючи технологію по виготовлені йогурту з наповнювачем для дитячого харчування, підприємство дотримується відповідних вимог до виробництва, але за результатами наших досліджень, рекомендуємо удосконалену технологію, для застосування в виробництві йогурту для дитячого харчування – імунний сироп, так як він має лікувально-профілактичне спрямування в період карантинних заходів в нашій країні, багатий на біологічно цінні речовини й являється доступним на вітчизняному фармакологічному ринку.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectтехнологічний процесuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectімунний сиропuk_UA
dc.subjectдитяче харчуванняuk_UA
dc.subjectyogurtuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjecttechnological processuk_UA
dc.subjectraw materialsuk_UA
dc.subjectimmune syrupuk_UA
dc.subjectbaby fooduk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології кисломолочного продукту ТМ «Агуша» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of sour milk product technology of TM "Agusha" of Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.146uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_udosk_kyslom.pdf293,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.