Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Кваліфікаційні роботи (магістри)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-5 зі 5.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Аналіз та удосконалення технології хліба у ТОВ «Київхліб»
Герасевич, Галина Миколаївна
;
Gerasevych, Halyna
2023
Аналіз та удосконалення технології виробництва лимонаду на ПрАТ «Фірма Полтавпиво»
Паращук, Анна Олександрівна
;
Paraschuk, Anna
2023
Удосконалення технології морозива
Мельник, Роман Володимирович
;
Melnik, Roman
2023
Аналіз та удосконалення технології напоїв з молочної сироватки в умовах ТОВ «Люстдорф» Вінницької області
Сивак, Євгеній Русланович
;
Sivak, Yevheniy
2023
Аналіз та удосконалення технології сирокопчених ковбас із застосуванням різних видів сировини в умовах «Київського м’ясокомбінату» Київської області
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Nataliya
Перегляд
Автор
1
Fedoruk, Nataliya
1
Gerasevych, Halyna
1
Melnik, Roman
1
Paraschuk, Anna
1
Sivak, Yevheniy
1
Герасевич, Галина Миколаївна
1
Мельник, Роман Володимирович
1
Паращук, Анна Олександрівна
1
Сивак, Євгеній Русланович
1
Федорук, Наталія Миколаївна
.
далі >
Тема
4
technology
4
технологія
3
рецептура
1
"Rose hip" kvass
1
beef
1
biological value
1
buns
1
dessert
1
ice cream
1
lemonade
.
далі >
за датою випуску
4
2023
1
2022
Has File(s)
5
true
Тип матеріалу
5
Кваліфікаційні роботи