Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Кваліфікаційні роботи (магістри)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Аналіз та удосконалення технології морозива в умовах ПАТ «ЖЛК–Україна» Київської області
Карпенчук, Богдан Віталійович
;
Karpenchuk, Bohdan
2023
Удосконалення технології морозива
Мельник, Роман Володимирович
;
Melnik, Roman
Перегляд
Автор
1
Karpenchuk, Bohdan
1
Melnik, Roman
1
Карпенчук, Богдан Віталійович
1
Мельник, Роман Володимирович
Тема
2
морозиво
1
dessert
1
ice cream production technology
1
ice cream recipe
1
mixture
1
product calculation
1
recipe
1
stabilizer
1
technological equipment
1
десерт
.
далі >
за датою випуску
1
2020
1
2023
Has File(s)
2
true
Тип матеріалу
2
Кваліфікаційні роботи