Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Кваліфікаційні роботи (магістри)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-4 зі 4.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Аналіз та удосконалення технології горошку зеленого консервованого на ПРАТ «Білоцерківський консервний завод» Київської області
Луцишина, Олена Михайлівна
;
Lutsyshyna, Olena
2023
Аналіз та удосконалення технології томатів маринованих домашніх в умовах ПАТ «Білоцерківський консервний завод»
Василенко, Дмитро Миколайович
;
Vasylenko, Dmytro
2023
Аналіз та удосконалення технології рибної консерви в умовах компанії «ІНТЕРРИБФЛОТ» Київської області
Малина, Роман Миколайович
;
Malyna, Roman
2023
Ознайомлення і покращення консервів бобових
Куліш, Альона Сергіївна
;
Kulish, Alyona
Перегляд
Автор
1
Kulish, Alyona
1
Lutsyshyna, Olena
1
Malyna, Roman
1
Vasylenko, Dmytro
1
Василенко, Дмитро Миколайович
1
Куліш, Альона Сергіївна
1
Луцишина, Олена Михайлівна
1
Малина, Роман Миколайович
Тема
4
консервування
2
blanching
2
food calculation
2
green peas
2
organoleptic indicators
2
raw materials
2
бланшування
2
органолептичні показники
2
продуктовий розрахунок
2
сировина
.
далі >
за датою випуску
3
2023
1
2020
Has File(s)
4
true
Тип матеріалу
4
Кваліфікаційні роботи