Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 661-670 зі 808.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Удосконалення технології морозиваМельник, Роман Володимирович; Melnik, Roman
2023Аналіз та удосконалення технології розсільних сирів в умовах ТОВ «Аверса-Вінниця»Саченко, Вероніка Олександрівна; Sachenko, Veronika
2023Аналіз та удосконалення технології напоїв з молочної сироватки в умовах ТОВ «Люстдорф» Вінницької областіСивак, Євгеній Русланович; Sivak, Yevheniy
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва м´ясних маринованих напівфабрикатів в умовах ТДВ «Терезине» Київської областіСидоренко, Марина Михайлівна; Sydorenko, Maryna
2023Аналіз та удосконалення технології морозива в умовах Філії «Білоцерківський молочний комбінат» ТОВ «ТЕРРАФУД» Київської областіРомановський, Валерій Валентинович; Romanovsky, Valeriy
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва сиру кисломолочного в умовах ПрАТ «Кагма» Київської областіСавенко, Ілля Євгенійович; Savenko, Illya
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва безалкогольного напою «Живчик Яблуко» на ПрАТ «Оболонь»Чернюк, Тетяна Вікторівна; Chernyuk, Tatyana
2023Аналіз та удосконалення технології масла десертного в умовах ПАТ «Шполянський молокозавод» Черкаської областіТрофіменко, Роман Олександрович; Trofimenko, Roman
2023Аналіз та удосконалення технології питного молока в умовах ТОВ «ЛВК-Мілк” Київської областіСлюсаренко, Сергій Володимирович; Slyusarenko, Serhii
2023Аналіз та удосконалення технології сирокопчених ковбас із застосуванням різних видів сировини в умовах «Київського м’ясокомбінату» Київської областіФедорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Nataliya