Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 441-450 зі 1289.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Конкурентноспроможнісь підприємств і шляхи її забезпечення (за матеріалами ТОВ «Way Grand»)Гаєва, Владислава Сергіївна; Haieva, Vladyslava
2023-12Удосконалення технології виробництва і переробки м'яса індиків у фермерському господарстві «Зоряне» Черкаської областіШаль, Віталій Ігорович; Shal, Vitalii
2023-12Аналіз та удосконалення технології виробництва і переробки м’яса курчат-бройлерів у ПрАТ «Миронівська птахофабрика» Черкаської областіСиваченко, Лілія Миколаївна; Syvachenko, Lilia
2023-12Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в ТОВ «Зелений Гай» Київської області та її переробки в ПП «Буки»Портянко, Ярослав Сергійович; Portianko, Iaroslav
2023-12Анaліз тa удοскοнaлення технοлοгії утримання дійного стада корів в „ННДЦ БНАУ “ тa перерοбки молока в умовах ПАТ ЖЛК „Україна” Київської областіКоваль, Антон Анатолійович; Koval, Anton
2023-12Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в СТОВ «Решетилівка» Полтавської області та її переробки в ПП «Ворскла»Юрчук, Юрій Володимирович; Yurchuk, Yurii
2023-12Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в СТОВ «Денихівка» Київської області та її переробки в ПП «Тетіїв»Моторна, Олександра Олексндрівна; Motorna, Oleksandra
2023-12Аналіз та удосконалення технології виробництва яловичини у компанії «Texas cattle and grain partnership», СШАМошенець, Євгеній Миколайович; Moshenets, Ievhehii
2023-12Аналіз і удосконалення технології виробництва м’яса індичат-бройлерів та її переробка в умовах ТОВ «Авангард» Черкаської областіСтаровіт, Віталій Вячеславович; Starovit, Vitalii
2023-12Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в ТОВ «Оберіг -АНП-Агро» Черкаської області та переробки м’яса в ТОВ «Глобино» Полтавської областіШтефан, Максим Вікторович; Shtefan, Maksym