Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 641-650 зі 782.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Аналіз та удосконалення технології фруктових консервів в умовах ПРАТ «Білоцерківський консервний завод» Київської областіПавленко, Тетяна Олегівна; Pavlenko, Tatiana
2023Аналіз і удосконалення технології сиркових виробів в умовах ТОВ «Лубенський молочний завод»Парасюк, Дарина Сергіївна; Parasyuk, Daryna
2023Аналіз та удосконалення технології окремих елементів борошняних кондитерських виробів у ТОВ «КФ Східні Ласощі»Паращук, Валентин Володимирович; Paraschuk, Valentin
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва лимонаду на ПрАТ «Фірма Полтавпиво»Паращук, Анна Олександрівна; Paraschuk, Anna
2023Аналіз та удосконалення технології йогурту в умовах ТОВ «Сандора» Київської областіПаращенко, Марта Юріївна; Parashchenko, Marta
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва молочних продуктів в умовах ПП «Сімол» Київської областііПоліщук, Олена Володимирівна; Polishchuk, Olena
2023Удосконалення технології морозиваМельник, Роман Володимирович; Melnik, Roman
2023Аналіз та удосконалення технології розсільних сирів в умовах ТОВ «Аверса-Вінниця»Саченко, Вероніка Олександрівна; Sachenko, Veronika
2023Аналіз та удосконалення технології напоїв з молочної сироватки в умовах ТОВ «Люстдорф» Вінницької областіСивак, Євгеній Русланович; Sivak, Yevheniy
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва м´ясних маринованих напівфабрикатів в умовах ТДВ «Терезине» Київської областіСидоренко, Марина Михайлівна; Sydorenko, Maryna