Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи
АГРОБІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
ЕКОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
ЕКОНОМІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
СОЦІАЛЬНО-ГУМАНІТАРНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 21-30 зі 36.
назад
1
2
3
4
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Аналіз і удосконалення технології сиркових виробів в умовах ТОВ «Лубенський молочний завод»
Парасюк, Дарина Сергіївна
;
Parasyuk, Daryna
2023
Аналіз та удосконалення технології виробництва лимонаду на ПрАТ «Фірма Полтавпиво»
Паращук, Анна Олександрівна
;
Paraschuk, Anna
2023
Аналіз та удосконалення технології виробництва молочних продуктів в умовах ПП «Сімол» Київської областіі
Поліщук, Олена Володимирівна
;
Polishchuk, Olena
2023
Аналіз та удосконалення технології напоїв з молочної сироватки в умовах ТОВ «Люстдорф» Вінницької області
Сивак, Євгеній Русланович
;
Sivak, Yevheniy
2023
Аналіз та удосконалення технології морозива в умовах Філії «Білоцерківський молочний комбінат» ТОВ «ТЕРРАФУД» Київської області
Романовський, Валерій Валентинович
;
Romanovsky, Valeriy
2023
Аналіз та удосконалення технології виробництва сиру кисломолочного в умовах ПрАТ «Кагма» Київської області
Савенко, Ілля Євгенійович
;
Savenko, Illya
2023
Аналіз та удосконалення технології виробництва безалкогольного напою «Живчик Яблуко» на ПрАТ «Оболонь»
Чернюк, Тетяна Вікторівна
;
Chernyuk, Tatyana
2023
Аналіз та удосконалення технології сирокопчених ковбас із застосуванням різних видів сировини в умовах «Київського м’ясокомбінату» Київської області
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Nataliya
2023
Удосконалення технології масла способом ПВЖВ
Терлецька, Марія Олександрівна
;
Terletska, Maria
2023
Аналіз та удосконалення технології світлого пива в ПРАТ « ПБК Радомишль»
Арутюнов, Артем Володимирович
;
Arutyunov, Artem
Перегляд
Автор
1
Afanasieva, Oksana
1
Alekseev, Oleksandr
1
Arutyunov, Artem
1
Babich, Zhanna
1
Basystyi, Yevhenii
1
Burlaka, Alexandra
1
Chernyuk, Tatyana
1
Fedoruk, Nataliya
1
Felonenko, Pavlo
1
Frashko, Vladyslav
.
далі >
Тема
36
technology
11
equipment
11
обладнання
6
quality
6
якість
5
meat
5
raw materials
5
м’ясо
5
сировина
4
biological value
.
далі >
за датою випуску
21
2023
9
2020
6
2022
Тип матеріалу
36
Кваліфікаційні роботи