Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3809
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гирич, Людмила Владиславівна | - |
dc.contributor.author | Gyrych, Ludmyla | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-27T08:21:49Z | - |
dc.date.available | 2020-01-27T08:21:49Z | - |
dc.date.issued | 2018-02 | - |
dc.identifier.citation | Гирич Л.В.«Технологія твердого сиру» з курсу «Технологія переробки продукції тваринництва з основами виробничої санітарії» /Л.В. Гирич // ТОВ «Видавництво «Плеяди» «Відкритий урок: розробки, технології, досвід» №02/2018 | uk_UA |
dc.identifier.uri | www.osvita.ua/publishing | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3809 | - |
dc.description | Open Class is a lecture that demonstrates students' independent work. It is presented in the form of reports of creative groups on a particular research issue. The lesson contains different types of materials and additional information for students and teachers. A syllabus with a multimedia, educational aim of with is to build knowledge about the cheese industry; to get aquanted to the peculiarities of the chemical composition, consumption properties of cheeses; explain the classification, types, range of cheeses; to consider the features of the main technological operations of their manufacture, consumer advice, quality indicators and storage requirements | uk_UA |
dc.description.abstract | Відкрите заняття – лекція, що демонструє самостійну роботу студентів. Вона представлена у вигляді доповідей творчих груп по окремому питанню дослідження. Заняття містить різні типи матеріалів та додаткову інформацію для студентів та викладачів. План-конспект заняття з мультимедійною підтримкою, навчальна мета якого – сформувати знання про сирну промисловість; ознайомити з особливостями хімічного складу, споживними властивостями твердих сирів; пояснити класифікацію, види, асортимент твердих сирів; розглянути особливості основних технологічних операцій їх виготовлення, поради споживачам, показники якості та вимоги до зберігання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ТОВ «Видавництво «Плеяди» | uk_UA |
dc.subject | твердий сир | uk_UA |
dc.subject | споживчі властивості | uk_UA |
dc.subject | асортимент | uk_UA |
dc.subject | класифікація | uk_UA |
dc.subject | технологічні операції | uk_UA |
dc.subject | вимоги | uk_UA |
dc.subject | поради | uk_UA |
dc.subject | cheese | uk_UA |
dc.subject | consumer properties | uk_UA |
dc.subject | assortment | uk_UA |
dc.subject | classification | uk_UA |
dc.subject | technological operations | uk_UA |
dc.subject | requirements | uk_UA |
dc.subject | advice | uk_UA |
dc.title | Розробка заняття «Технологія твердого сиру» з курсу «Технологія переробки продукції тваринництва з основами виробничої санітарії» | uk_UA |
dc.title.alternative | Development of the lesson "Technology of cheese" from the course "Technology of Processing of Livestock Products with the Basics of Industrial Sanitation" | uk_UA |
dc.type | Методичні рекомендації | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia Tverdoho Syru.pdf | 1,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.