Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3809
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГирич, Людмила Владиславівна-
dc.contributor.authorGyrych, Ludmyla-
dc.date.accessioned2020-01-27T08:21:49Z-
dc.date.available2020-01-27T08:21:49Z-
dc.date.issued2018-02-
dc.identifier.citationГирич Л.В.«Технологія твердого сиру» з курсу «Технологія переробки продукції тваринництва з основами виробничої санітарії» /Л.В. Гирич // ТОВ «Видавництво «Плеяди» «Відкритий урок: розробки, технології, досвід» №02/2018uk_UA
dc.identifier.uriwww.osvita.ua/publishing-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3809-
dc.descriptionOpen Class is a lecture that demonstrates students' independent work. It is presented in the form of reports of creative groups on a particular research issue. The lesson contains different types of materials and additional information for students and teachers. A syllabus with a multimedia, educational aim of with is to build knowledge about the cheese industry; to get aquanted to the peculiarities of the chemical composition, consumption properties of cheeses; explain the classification, types, range of cheeses; to consider the features of the main technological operations of their manufacture, consumer advice, quality indicators and storage requirementsuk_UA
dc.description.abstractВідкрите заняття – лекція, що демонструє самостійну роботу студентів. Вона представлена у вигляді доповідей творчих груп по окремому питанню дослідження. Заняття містить різні типи матеріалів та додаткову інформацію для студентів та викладачів. План-конспект заняття з мультимедійною підтримкою, навчальна мета якого – сформувати знання про сирну промисловість; ознайомити з особливостями хімічного складу, споживними властивостями твердих сирів; пояснити класифікацію, види, асортимент твердих сирів; розглянути особливості основних технологічних операцій їх виготовлення, поради споживачам, показники якості та вимоги до зберігання.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТОВ «Видавництво «Плеяди»uk_UA
dc.subjectтвердий сирuk_UA
dc.subjectспоживчі властивостіuk_UA
dc.subjectасортиментuk_UA
dc.subjectкласифікаціяuk_UA
dc.subjectтехнологічні операціїuk_UA
dc.subjectвимогиuk_UA
dc.subjectпорадиuk_UA
dc.subjectcheeseuk_UA
dc.subjectconsumer propertiesuk_UA
dc.subjectassortmentuk_UA
dc.subjectclassificationuk_UA
dc.subjecttechnological operationsuk_UA
dc.subjectrequirementsuk_UA
dc.subjectadviceuk_UA
dc.titleРозробка заняття «Технологія твердого сиру» з курсу «Технологія переробки продукції тваринництва з основами виробничої санітарії»uk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of the lesson "Technology of cheese" from the course "Technology of Processing of Livestock Products with the Basics of Industrial Sanitation"uk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia Tverdoho Syru.pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.