Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14913| Назва: | «Аналіз технології виробництва органічної продукції птахівництва у ФГ «Повіт-Агро» Київської області» |
| Інші назви: | “Analysis of the technology of production of organic poultry products in the farm ”Povit-Agro“ of Kyiv region” |
| Автори: | Капля, Максим Анатолійович Kaplya, Maxim |
| Ключові слова: | кури;chickens;батьківське стадо;parent flock;збереженість;safety;несучість;egg production;виводимість яєць;egg hatchability;чистий прибуток;net profit;рентабельність;profitability |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | БНАУ |
| Бібліографічний опис: | Капля М. «Аналіз технології виробництва органічної продукції птахівництва у ФГ «Повіт-Агро» Київської області»: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології виробництва продукції птахівництва та свинарства; Наук. керівник О. А. Кузьменко, доцент. — Біла Церква, 2025. — 39 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Досліджено: технологію виробництва та переробки органічної продукції птахівництва та проведено аналіз економічних показників підприємства з подальшим наданням деяких рекомендацій та пропозицій щодо покращення роботи галузі. Використано методичні підходи, методи: метод збору і обробки даних та їх співставлення. Здійснювалося спостереження, порівняння, вимірювання та аналіз даних. Виявлено: що покращення умов утримання на вільному вигулі та годівлі натуральними рослинними кормами сприяє збільшенню показників економічної ефективності виробництва продукції у господарстві. Зроблено висновок, що: для підвищення економічної ефективності виробництва інкубаційних яєць та м’яса м'ясо-яєчних порід курей у господарстві рекомендовано утримувати поголів’я на вільному вигулі та годівлю натуральними рослинними кормами. |
| Опис: | Research: the article investigates the technology of production and processing of organic poultry products and analyzes the economic performance of the enterprise with the subsequent provision of some recommendations and suggestions for improving the industry. It has been used such methodical approaches, methods: method of data collection and processing and their comparison. Observation, comparison, measurement and analysis of data were carried out. It was revealed (proved, verified): It was found that improving the conditions of free-range housing and feeding with natural plant feeds contributes to an increase in the economic efficiency of production on the farm. It is concluded that: to increase the economic efficiency of production of hatching eggs and meat of meat and egg breeds of chickens in the farm, it is recommended to keep the livestock on free range and feeding with natural plant feed. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14913 |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 204_D_Kaplya Maxim Anatolyevich.pdf | 598,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.