Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14832
Назва: Особливості формування цінних господарських ознак у сортів пшениці озимої залежно від генотипу та строків сівби в умовах дослідного поля НВЦ БНАУ
Інші назви: Peculiarities of the formation of valuable economic traits in winter wheat varieties depending on the genotype and sowing time of the experimental field of the Bila Tserkva National Agrarian University
Автори: Маньковський, Ігор Олександрович
Mankovskyi, Ihor Oleksandrovych
Ключові слова: пшениця озима, строки сівби, хвороби, активність накльовування, енергія проростання, лабораторна схожість, урожайність;winter wheat, sowing dates, diseases, activity of pecking, energy of germination, laboratory germination, productivity
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Маньковський І.О. Особливості формування цінних господарських ознак у сортів пшениці озимої залежно від генотипу та строків сівби в умовах дослідного поля НВЦ БНАУ. спец. 201 Агрономія / Наук. кер. доцент Сидорова І.М. БНАУ. каф. СНПК. - Біла Церква, 2024. - 65 с.
Короткий огляд (реферат): Встановлені особливості формування та мінливості біометричних показників і елементів структури продуктивності,які дозволять підвищити ефективність ведення селекційного процесу в плані підбору батьківських компонентів для схрещування, вивчення вихідного матеріалу та добору нових форм із заданими параметрами.
Опис: The features of the formation and variability of biometric indicators and elements of the productivity structure have been established, which will allow increasing the efficiency of the selection process in terms of selecting parental components for crossing, studying the source material, and selecting new forms with given parameters.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14832
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mankovskyi I.O..pdf413,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.